υποταση | πως σταματαει η αιμοραγια στομαχου | ανεβασμενες τρανσαμινασες | γαλοπουλα ασθενειεσ

Θα ξέρουμε από τι θα πεθάνουμεΜέσα σε μια δεκαετία οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να ξέρουν από τι θα πεθάνουν κάνοντας ένα απλό τεστ DNA, με το οποίο θα μπορούν να ανιχνευθούν γονίδια που μπορεί να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες (από καρδιακές παθήσεις μέχρι άνοια), υποστήριξε ο Καναδός ερευνητής, Aλαν Μπέρνστεϊν.

O κ. Μπέρνστεϊν υποστήριξε ότι αν οι ασθενείς είναι τυχεροί έως τότε, θα κυκλοφορούν τα κατάλληλα φάρμακα που θα γιατρεύουν την πάθησή τους, αλλά ακόμα και αν δεν υπάρχει γιατρειά, η πρόβλεψη της ασθένειας που θα οδηγήσει κάποιον στον θάνατο θα είναι χρήσιμη γιατί, όπως εξήγησε, όλοι θα έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν ανάλογα την υπόλοιπη ζωή τους, την καριέρα τους, την διαθήκη τους και να προετοιμάσουν το σύντροφό τους και τα παιδιά τους.

Ο Καναδός επιστήμονας είπε πως σήμερα όλοι ξέρουμε πως θα πεθάνουμε από κάτι, αλλά σε μερικά χρόνια θα ξέρουμε και από τι θα πεθάνουμε.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.