ενδοστοματικη ακτινογραφια | υπερκαταναλωση σοδας | εμβολιο μαντου τιμη | βιταμινη β1 | care.gr

Μόνο τα έκτακτα στο ΛαϊκόΜόνο τα έκτατα περιστατικά γίνονται δεκτά στο Λαϊκό Νοσοκομείο , καθώς οι γιατροί και οι εργαζόμενοι, προχώρησαν σε κινητοποιήσεις με βασικά αιτήματα την πρόσληψη προσωπικού και την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται από τον Φεβρουάριο.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου των εργαζομένων επισημαίνεται ότι το προσωπικό έχει μειωθεί δραματικά με αποτέλεσμα στις νυκτερινές βάρδιες να αντιστοιχεί μια νοσοκόμα ανά 60-100 ασθενείς και ο αξονικός και ψηφιακός τομογράφος να υπολειτουργούν.

Τέλος οι εργαζόμενοι ζητούν να μην αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νοσοκομείου, καθώς τα συναρμόδια υπουργεία έχουν αποφασίσει να γίνει πανεπιστημιακό.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.