ποση καφεινη εχει το red bull | διαβρωτικη γαστριτιδα θεραπεια | mikros votaleios | ραπτικος μυς | μυκοπλασμα

Οι Πανεπιστημιακοί συνεχίζουν και την επόμενη βδομάδαΑποχή από κάθε κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο την ερχόμενη εβδομάδα, που θα αρχίσει στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αποφάσισαν οι πανεπιστημιακοί γιατροί, στη γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας. Στα πλαίσια των αγώνα τους, ενάντια στην πρόθεση του υπουργείου να παρέμβει στην αυτοτέλεια και την αυτοδυναμία του Πανεπιστημίου, αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στις επιτροπές των υπουργείων Υγείας- Πρόνοιας και Παιδείας, συμπεριλαμβανομένων και των εξετάσεων του ΔΙΚΑΤΣΑ.

Παρόμοιες αποφάσεις είναι έτοιμοι να πάρουν και οι καθηγητές των υπολοίπων έξι Ιατρικών Σχολών της χώρας. Τα προεδρεία των συλλόγων ΔΕΠ των Ιατρικών Σχολών Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας, Θράκης, Πάτρας και Κρήτης έχουν αποφασίσει να 'κατεβάσουν' στις γενικές συνελεύσεις των μελών τους πρόταση για συνέχιση των κινητοποιήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.