εξαρθρωση κατω γναθου συμπτωματα | νεκρωση δοντιου | Τι είναι το ανεμογκαστρι?

Χωρίς προβλήματα η απεργία στα νοσοκομείαΔιαφορετικά στοιχεία δίνουν στη δημοσιότητα οι γιατροί και το υπουργείο Υγείας σχετικά με την τριήμερη απεργία που άρχισαν οι νοσοκομειακοί γιατροί σε όλη τη χώρα. Σε ανακοίνωση της, η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος κάνει λόγο για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση, ενώ αντίθετα το υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι τα ποσοστά των γιατρών απεργών στα δημόσια νοσοκομεία, τόσο της Αθήνας όσο και της επαρχίας, δεν ξεπερνούσαν το 10%.

Στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της πρωτεύουσας εξυπηρετήθηκαν μόνο τα έκτακτα περιστατικά, καθώς λόγω της απεργίας είχαν αναβληθεί πολλά προγραμματισμένα ιατρεία, ωστόσο υπήρχε αρκετό προσωπικό γιατροί και νοσηλευτικό, ώστε να μη δημιουργηθεί η παραμικρή ταλαιπωρία.
Οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι ιδιώτες και οι ειδικευόμενοι συνεχίζουν την απεργία τους, διαμαρτυρόμενοι για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με το οποίο, όπως υποστηρίζουν, αμφισβητείται ο δημόσιος χαρακτήρας της υγείας και δεν λύνεται κανένα από τα ουσιαστικά, θεσμικά και οικονομικά αιτήματα των γιατρών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.