βοταλιος πορος | ti mporeis na tros meta apo egxeirisi tiflo | προκαρδια | exostosi kato gnathou | τκε τι ειναι

Στις 18 Μαρτίου η απογραφή του 2001Την αναγκαιότητα της καταγραφής των πολιτών, κατά την απογραφή της 18ης Μαρτίου, στο μόνιμο τόπο διαμονής τους, τονίζει με ανακοίνωσή της η Στατιστική Υπηρεσία και τονίζει τη σημασία που έχουν τα ακριβή αποτελέσματα για την επισήμανση και καταγραφή των πραγματικών προβλημάτων κάθε γεωγραφικής περιοχής. Κρατικές ή ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις χορηγούνται στους δήμους με βάση τα στατιστικά τους στοιχεία, οπότε γίνεται εμφανής η ανάγκη απογραφής στον τόπο μόνιμης κατοικίας.

Αν και το σύστημα απογραφής περιέχει αρκετές ασφαλιστικές δικλίδες, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ακριβή, απαιτείται και η ανάλογη υπευθυνότητα από την πλευρά των πολιτών και των τοπικών κρατικών ή δημοτικών φορέων. Χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια ηλικιωμένων ατόμων κατά την απογραφή του 1991, να δώσουν λανθασμένα στοιχεία ώστε να επωφεληθούν επιδομάτων που δικαιούνταν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.