θυρεοσφαιρινη | ισχυ αντιτετανικου εμβολιου | κάταγμα κνήμης | βαντζου χριστινα | leuka vlena.doiarois

Σύμβουλος για θέματα σεξουαλικής ταυτότητας στο ΛονδίνοΣύμβουλο, αρμόδια για θέματα που σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία, ανδρική ή γυναικεία, την αμφιφυλοφιλία και τη σεξουαλική ταυτότητα των πολιτών διόρισε ο δήμαρχος του Λονδίνου, κ. Κεν Λίβινγκστον. Πρόκειται για την κ. Αντζελα Μέισον, η οποία θα έχει την αρμοδιότητα να παρέχει συμβουλές στο δήμαρχο, προτείνοντας τρόπους για την καταπολέμηση των διακρίσεων και της καταπίεσης που υφίστανται οι κοινότητες των ομοφυλόφιλων, όπως εξήγησε ο ίδιος ο δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο Δήμος του Λονδίνου προβλέπει τη διοργάνωση, σε τακτά χρονικά διαστήματα, συναντήσεων με εκπροσώπους των κοινοτήτων των ομοφυλόφιλων, αρχής γενομένης από την προσεχή άνοιξη, με σκοπό τη συζήτηση για την επίλυση τυχόν προβλημάτων τους. Συγκεκριμένα η κ. Μέισον τόνισε ότι ‘Γνωρίζω πως πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά, προκειμένου όλοι οι πολίτες του Λονδίνου να αισθάνονται ίσοι μεταξύ τους και να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο σεβασμό ανεξαρτήτως των σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων τους, ωστόσο θεωρώ ότι αυτό το βήμα είναι μια καλή αρχή’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.