εξετασεις αιματος ουρια | τι πρεπει να κανω μετα την σκωληκοειδιτιδα

Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους φοιτητές ΙατρικήςH δήλωση της υφυπουργού Υγείας κ. Χριστίνας Σπυράκη, ότι δεν θα αρκεί πλέον το πτυχίο της ιατρικής για να ασκήσουν το επάγγελμα του γιατρού, προκάλεσε την αντίδραση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σύμφωνα με τη δήλωση της κ. Σπυράκη, οι πτυχιούχοι της ιατρικής, από τώρα και στο εξής θα δίνουν εξετάσεις πανελλαδικού τύπου, ώστε να αποκτήσουν την άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι φοιτητές, αφού αρχικά έχτισαν ένα τοίχο μπροστά στην πόρτα του γραφείου της κ. Σπυράκη, στο τμήμα φαρμακολογίας, αποφάσισαν να προβούν σε κατάληψη της Ιατρικής Σχολής από το βράδι της Κυριακής 22 Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.