συχνοουρια αντρες | οταν οι τρανσαμινασες ειναι πολυ αυξημενες τι σημαινει | παθησεις εντερου

Με προσωπικό ασφαλείας τα ΝοσοκομείαΤη Δευτέρα αρχίζει η 48ωρη απεργία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), αφού το ιατρικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι των δημοσίων νοσοκομείων, εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στο σχέδιο νόμου για τη μεταρρύθμιση του ΕΣΥ που προωθεί το υπουργείο Υγείας, και το οποίο - όπως τονίζουν σε ανακοινώσεις τους οι συνδικαλιστικοί τους φορείς - υποβαθμίζει τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της υγείας και εμπορευματοποιεί τις υπηρεσίες υγείας.

Ετσι, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την ερχόμενη Τρίτη 10 Οκτωβρίου τα νοσοκομεία όλης της χώρας, ύστερα από την απόφαση των γιατρών και των εργαζομένων σε αυτά να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι η απεργία της ερχόμενης Τρίτης είναι προειδοποιητική και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κινητοποιήσεις, ενώ η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ζητεί την απόσυρση του σχεδίου νόμου.

Οπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κ. Λαοπόδης, οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν προσέλθει στο διάλογο με τις αρχές του νοσοκομειακού κινήματος και παλεύουν για την υπεράσπιση του κράτους πρόνοιας και της κοινωνίας της αλληλεγγύης. Στο συνέδριο της ΟΕΝΓΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Οκτωβρίου, θα οριστικοποιηθούν οι θέσεις των νοσοκομειακών γιατρών για όλα τα ζητήματα που αφορούν την υγεία.

Την αντίθεσή του ως προς μερικά προτεινόμενα μέτρα του σχεδίου μεταρρύθμισης για την υγεία εκφράζει και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, καταθέτοντας τις προτάσεις του στον υπουργό Υγείας κ. Αλέκο Παπαδόπουλο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.