ποτε γινεται το εμβολιο τησ λυσσασ | eirini markopoulou | στεφανιαια νοσος | χοληστερινη φυσιολογικες τιμες

Ασθενής ζητά 640 εκατομμύρια από το ΙΚΑΑγωγή εναντίον του ΙΚΑ κατέθεσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας ο 47χρονος κ. Δ. Παναγιωτόπουλος και η οικογένειά του, θεωρώντας υπεύθυνους τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Μελισσίων του ΙΚΑ, για την τεραπληγία που απέκτησε μετά από επέμβαση για αφαίρεση πέτρας στον χοληδόχο πόρο.

Ο ασθενής κατηγορεί τους γιατρούς για συγκεκριμένα λάθη και παραλείψεις κατά την διάρκεια της αναισθησίας, καθώς και για την έλλειψη μονάδας εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Μελισσίων, που είχε σαν αποτέλεσμα την επείγουσα μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο (νοσοκομείο «Eλπίς»).

Το άτυχο περιστατικό συνέβη τον Aπρίλιο του 1998 και από τότε ο ασθενής δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση. Με την αγωγή που κατέθεσε από κοινού με τη σύζυγο και τον γιο του, διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατομμύρια για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, καθώς και για απώλεια εισοδήματος τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του συνολικά. Η υπόθεση έχει πάρει την δικαστική οδό και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη της.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.