αερας στους πνευμονες | ψυχικα ασθενεις και εργασια | πολυποδασ στην μυτη

26o Πανελλήνιο Ιατρικό συνέδριοΑρχισαν χθές οι εργασίες του 26ου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου που θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Μαϊου 2000 στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας. Το συνέδριο ξεκίνησε με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Κανέλλο Γεώργιο καθηγητή στο Harvard Medical School, USA με θέμα «Κατευθύνσεις για την θεραπεία του καρκίνου την νέα χιλιετία».

Στην έναρξη του συνεδρίου παραβρέθηκε ο υπουργός Υγείας κ.Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα αντιμετώπισης των ασθενών από τους γιατρούς, στη βελτίωση των διαδικασιών παροχής των υπηρεσιών υγείας, στον έλεγχο της ανάπτυξης και λειτουργίας του ιδιωτικού τομέα, καθώς αναφέρθηκε και στην υπερπληθώρα γιατρών ενώ ταυτόχρονα υπάρχει έλλειψη γιατρών γενικής ιατρικής.

Στις εργασίες του συνεδρίου περιλαμβάνονται Συμπόσια , εκδηλώσεις Πανεπιστημίων, Σεμινάρια, Διεταιρικές Συζητήσεις ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι «Αντίλογοι», όπου δύο επιστήμονες αναγνωρισμένου κύρους, βλέπουν από διαφορετική σκοπιά ειδικά θέματα που απασχολούν την επιστημονική κοινότητα. Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα το βρείτε στη διεύθυνση: http://www.mednet.gr/greek/epis/epis26.htm

Το συνέδριο θα κλείσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Α. Δημόπουλος με θέμα «Η κοινωνική και πολιτιστική σύγκλιση στην Ευρώπη και ο ρόλος του Πανεπιστημίου».

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.