εμβολιο φυματιωσης | πεσυ | στοματικο χωρις προφυλακτικο | τι να κανουμε οταν εχει στριψει το εντερο

Επιδειξιμανία


Άλλες ονομασίες

Exhibitionism

Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Επιδειξιμανία είναι η τάση του ατόμου να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε κοινωνικά ακατάλληλες περιστάσεις.

Χαρακτηριστικά επιδειξιμανίας

Επιδειξιμανείς είναι οι άνδρες που επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα σε ανυποψίαστους ξένους σε δημόσιους χώρους. Ο επιδειξιμανής δεν θέλει να βλάψει κανέναν αλλά να διεγερθεί ερωτικά μέσω της επίδειξης των γεννητικών του οργάνων. Η ερωτική του διέγερση μεγαλώνει από την έκπληξη με την οποία αντιδρούν οι άγνωστοι στην επίδειξη του πέους του. Συνήθως επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα σε γυναίκες και παιδιά.

Ο επιδειξιμανής νιώθει την έμμονη και αδιάκοπη ανάγκη να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα παρά το άγχος, την κατάθλιψη και την ενοχή που αισθάνεται εξαιτίας της πράξης του αυτής.

Η επίδειξη των γεννητικών οργάνων σχετίζεται με συναισθήματα ενθουσιασμού, φόβου, ανησυχίας, και ερωτικής διέγερσης. Όταν καταλαμβάνεται από αυτά τα συναισθήματα ο επιδειξιμανίας αναζητά ανακούφιση επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.