θυρεοσφαιρινη | posa osta exoume sto swma mas | http://www.care.gr/post/580/okseia-skolikoeiditida

Ονειρώξεις


Άλλες ονομασίες

Ρεύση, ερωτικά όνειρα

Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Πρόκειται για ερωτικά όνειρα που συνοδεύονται από οργασμό και εκσπερμάτιση στα αγόρια, ή από αύξηση των κολπικών εκκρίσεων και ίσως οργασμό στα κορίτσια.

Αιτίες ονειρώξεων

Οι αιτίες του νυκτερινού οργασμού και της πιθανής εκσπερμάτισης δεν έχουν διευκρινισθεί απολύτως. Ισως να οφείλονται στη μη εκτόνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας ή σε σεξουαλικές επιθυμίες που κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιος μπορεί να μη θέλει ή να μη μπορεί να ολοκληρώσει.

Συνήθως μετά την έναρξη της εφηβείας τα αγόρια αλλά και τα κορίτσια βλέπουν ερωτικά όνειρα αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε αν το όνειρο προηγείται της σεξουαλικής διέγερσης ή έπεται.

Το περιεχόμενο των ερωτικών ονείρων, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα όνειρα μπορεί να αντικατοπτρίζει απωθημένες επιθυμίες που αφορούν απαγορευμένους συντρόφους ή ιδιαίτερες ερωτικές πράξεις. Αν και στους άνδρες οι ονειρώξεις είναι συνηθισμένες κατά την εφηβεία και από τα 20 έως τα 30, στις γυναίκες πιο συνηθισμένες είναι στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.