παθησεις εντερου | karkinos tou orthou | ΡΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΥΜΥΑΛΓΙΑ | ατροφικη γαστριτιδα 2016

Αιδοιολειξία


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Πρόκειται για μορφή στοματικού σεξ, κατά την οποία το στόμα του ερωτικού συντρόφου έρχεται σε επαφή με τα γυναικεία γεννητικά όργανα με σκοπό την σεξουαλική διέγερση.

Πως γίνεται

Με την αιδοιολειξία προκαλείται διέγερση κυρίως της κλειτορίδας, είτε γλειφοντάς τη με αργό ρυθμό είτε πιο γρήγορα. Σε μερικές περιπτώσεις οι γυναίκες βρίσκουν πολύ έντονη αυτή τη διέγερση και είναι προτιμότερο το γλείψιμο να γίνεται όχι απευθείας στην κλειτορίδα αλλά στην γύρω περιοχή που την περικλείει. Ο τρόπος εφαρμογής της αιδοιολειξίας και γενικότερα οι τρόποι διέγερσης διαφέρουν ανάμεσα στους ανθρώπους και γι αυτό καλό είναι οι ερωτικοί σύντροφοι να συζητούν μεταξύ τους για το τι ευχαριστεί τον καθένα.

Χρήσιμες συμβουλές

Υπάρχουν ερωτικοί σύντροφοι που τους ενοχλεί η μυρωδιά της περιοχής, πράγμα που μπορεί να αντιμετωπισθεί με καθημερινό πλύσιμο της κολπικής περιοχής. Σε περίπτωση που η άσχημη οσμή παραμένει παρά την καθαριότητα, τότε χρειάζεται η επίσκεψη σε γυναικολόγο.

Η αιδοιλειξία θεωρείται από πολλές γυναίκες ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να φτάσουν σε οργασμό. Μπορεί ακόμη να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση προσωρινών προβλημάτων στύσης ενός άνδρα, ή και ακόμη μια μορφή σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας μετά τον τοκετό, μέχρι να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση η κολπική περιοχή.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.