καρκινος παγκρεας πονος | υγρο στον πνευμονα και πυρετος | εγκυμοσυνη ναυτιες | ιογενης αμυγδαλιτιδα

Πεολειξία


Άλλες ονομασίες

Πίπα, Τσιμπούκι

Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Πρόκειται για μορφή στοματικού σεξ που είτε εντάσσεται στα πλαίσια των προκατακτικών παιχνιδιών ενός ζευγαριού που θα οδηγήσει στη συνουσία, είτε αποτελεί αυτοσκοπό με στόχο την εκσπερμάτιση.

Πως γίνεται

Κατά την πεολειξία το πέος διεγείρεται με το στόμα ή την γλώσσα του συντρόφου, είτε γλείφοντας το πέος, είτε μετακινώντας το στόμα πάνω - κάτω, με τα χείλια να περιβάλλουν σφιχτά το πέος. Ανάλογα με τη διάθεση του ζευγαριού, ο άνδρας μπορεί να εκσπερματίσει στο στόμα του άλλου συντρόφου ή να τραβηχτεί λίγο πριν την εκσπερμάτιση.

Η συκεκριμένη σεξουαλική πράξη μπορεί να είναι διεγερτική όχι μόνο για τον σύντροφο που την δέχεται αλλά και γι αυτόν που την προσφέρει.

Κίνδυνοι μετάδοσης νοσημάτων.

Ο κίνδυνος που αφορά την μετάδοση του AIDS ή άλλων σεξουαλικών νοσημάτων κάνει υποχρεωτική την χρήση του προφυλακτικού, όχι μόνο στην περίπτωση της εκσπερμάτισης, αλλά καθ' όλη την διάρκεια της πεολειξίας, όταν η πράξη δεν αφορά μια μόνιμη σχέση όπου υπάρχει σιγουριά και εμπιστοσύνη ανάμεσα στους συντρόφους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.