βηχας και μικροβια | αδενωμα επινεφριδιου | τριχοτιλλομανία θεραπεια | στικτή κερατίτιδα | νοσος κρον

Ανδρικός οργασμός


Άλλες ονομασίες

Male orgasm

Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Είναι η τρίτη φάση και η μικρότερη σε διάρκεια στον κύκλο της σεξουαλικής ανταπόκρισης. Οι προηγούμενες φάσεις είναι η ερωτική επιθυμία και η κορύφωση. Κατά τη διάρκεια της, ολόκληρο το σώμα συμμετέχει στην εκτόνωση σεξουαλικής έντασης.

Διαφορά οργασμού - εκσπερμάτισης.

Ο ανδρικός οργασμός διαφέρει (όπως και στις γυναίκες) από το ένα άτομο στο άλλο. Ο ανδρικός οργασμός και η εκσπερμάτωση είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες παρόλο που και οι δύο θεωρούνται ερεθιστικές για τους περισσότερους άντρες. Ο οργασμός αναφέρεται κυρίως στις ξαφνικές μυϊκές συσπάσεις και η εκσπερμάτωση στην αποβολή του σπέρματος.
Ο οργασμός χωρίς εκσπερμάτωση είναι συχνός στα αγόρια που δεν έχουν μπει στην εφηβεία. Αντίθετα η εκσπερμάτωση χωρίς οργασμό είναι λιγότερο συνηθισμένη.

Η τέλεια απόλαυση

Ο οργασμός του άνδρα, διαρκεί συνήθως λίγα δευτερόλεπτα κατά την διάρκεια των οποίων περιγράφεται ότι το άτομο βιώνει την τέλεια απόλαυση.
Πολλοί άνδρες περιγράφουν την εμπειρία του οργασμού ως μια αίσθηση βαθιάς ζεστασιάς και πίεσης που οδηγεί στην εκσπερμάτωση.

Η διαφορετικότητα των οργασμών

Οι οργασμοί ποικίλλουν από επαφή σε επαφή και από άτομο σε άτομο. Οι διαφορετικές εντάσεις των οργασμών προκύπτουν από πολλούς παράγοντες όπως η διάθεση της στιγμής, η ποιότητα της σχέση με την σύντροφο αλλά και από την κούραση ή από την χρονική απόσταση από τον προηγούμενη σεξουαλική επαφή ή τον αυνανισμό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.