λοιμωξεις αναπνευστικου συστηματος | αποβολη εμβρυου | συγγενης εξαρθρωση ισχιου | μεσογειακη αναιμια
Μέλος από
22 ΜΑΪ 2016
Κωδικός: 93 Δημοσιεύσεις: 1 Εμφανίσεις: 1817

Γεώργιος Πανούσης

Γενικός Χειρουργός M.D.


Email:

Ιστοσελίδα: http://www.gpanousis.gr


Διεύθυνση: Κηφισίας 118 Κτίριο Β,1ος όροφος

Τηλέφωνο: 211 40 94 912

Κινητό: 693 24 69 473

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967.

Τελείωσε το λύκειο και εισήχθη στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1985(μεταξύ των πρώτων)

Έλαβε το πτυχίο της σχολής τον Ιούλιο του 1991 (λίαν καλώς).

Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο Κάμπου Βοιών στην Νεάπολη Λακωνίας(Σεπτέμβριος 1991-Σεπτέμβριος 1992).

Υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις σαν οπλίτης ιατρός, απο τοΝοέμβριο του 1992 εως το Απρίλιο του 1994.

Απο τον Μαιο του 1994 έως τον Ιούνιο του 1999 εργάσθηκε και έλαβε την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής στη Β΄ χειρουργική κλινική του κρατικού νοσοκομείου Νικαίας, λαμβάνοντας μέρος και εκτελώντας πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων, που αφορούσαν όλη τη γκάμα της γενικής χειρουργικής είτε σαν ψυχρά περιστατικά, είτε σαν επείγοντα.

Απο τον Σεπτέμβριο του 1999 έως τον Δεκέμβριο του 2000 εργάσθηκε στο θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ σαν επιμελητής Α΄έχοντας πολύ στενή συνεργασία με τον καθηγητή Π.Μπάλα.

Τον Ιανουάριο του 2001 μαζί με τον καθ. Π.Μπάλα μετακινήθηκε στο νεοσύστατο νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ασκώντας τη γενική χειρουργική σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

Απο τον Ιανουάριο του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2013 ανήκει στην Α΄χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, μιά κλινική με πολύ μεγάλη εμπειρία στη λαπαροσκοπική χειρουργική και απο τις πρωτοπόρες στον ελλαδικό χώρο στις λαπαροσκοπικές κολεκτομές.

Τον Ιούνιο του 2009 προήχθη σε επιμελητή Α΄ενώ συμμετέχει σαν εκπαιδευτής στα σεμινάρια λαπαροσκοπικών κολεκτομών που διοργανώνει η κλινική ανα τρίμηνο.

Τον Ιανουάριο του 2013,μετακινείται στο θεραπευτήριο Υγεία,σαν αναπληρωτής διευθυντής στην νεοσύστατη ΣΤ΄χειρουργική κλινική,στην οποία συνεχίζεται και αναβαθμίζεται η διοργάνωση των σεμιναρίων των λαπαροσκοπικών κολεκτομών.

Έχει λάβει μέρος σε πλήθος συνεδρίων σαν συγγραφέας αλλά και σαν ομιλιτής ενώ έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια προχωρημένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής στο εξωτερικό.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.