αρτηριες σωματος | αιδοιικο νευρο | ποια ειναι η αγωγη στα ακροαστικα | επιπεφυκίτιδα σκυλου
Μέλος από
14 ΙΟΥΛ 2015
Κωδικός: 86 Δημοσιεύσεις: 2 Εμφανίσεις: 1847

Συντακτική ομάδα Doc.gr


Email: hello@doc.gr

Ιστοσελίδα: http://doc.gr


Διεύθυνση: Βιάννου 13-17, Ηράκλειο 71 201, Κρήτη

Τηλέφωνο: 2815.200500

Το doc.gr αποτελεί μια δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα που θέλει να κάνει την αναζήτηση γιατρού ευκολότερη για τους ασθενείς. Οι γιατροί ή επαγγελματίες υγείας που γράφονται στο doc.gr δημιουργούν ένα επαγγελματικό προφίλ με τα στοιχεία τους ενώ παράλληλα τους δίνεται και η δυνατότητα να ενημερώνουν τους επισκέπτες του doc.gr για θέματα υγείας μέσα από τα άρθρα τους. Τα προφίλ των γιατρών είναι διαθέσιμα προς τους επισκέπτες όπου μπορούν να τους αναζητήσουν με βάση την ειδικότητα και την περιοχή τους και να κλείσουν ραντεβού μαζί τους online ανά πάσα στιγμή.

Κύριο μέλημά μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους ιατρούς όσο και με τους ασθενείς. Πιστεύουμε ότι η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι βασική προϋπόθεση συνεργασίας ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε με σταθερά βήματα να προάγουμε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής υγείας που πλέον είναι απαραίτητες για όλους. Στα δυο χρόνια της λειτουργίας του doc.gr μέσω αυτής της συνεργασίας έχουμε κατανοήσει καλύτερα τις δυσκολίες στην παροχή υπηρεσιών του κλάδου υγείας και έχουμε καταφέρει να παρέχουμε στους χρήστες μας ένα σημαντικό εργαλείο στην καθημερινότητά τους ενώ συνεχίζουμε ώστε να προσφέρουμε λύσεις στις νέες ανάγκες της εποχής μας.

Στόχος μας είναι η βελτίωση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής υγείας, επιζητώντας την πιο απλή, πιο εύκολη και πιο άμεση διαδικασία αναζήτησης και επικοινωνίας με το γιατρό.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.