ακροαστικα | aktinografiesthorakamekarkino | τρανσαμινασες | εσω μηνισκος | στρεπτοκοκκος μεταδοση
Μέλος από
18 ΙΟΥΝ 2015
Κωδικός: 84 Δημοσιεύσεις: 1 Εμφανίσεις: 1895

Δημήτριος Λαουλάκος

Πλαστικός ΧειρουργόςΔιεύθυνση: Περικλή Σταυρού 9, Ψυχικό Κόμβος Κηφισίας & Κατεχάκη

Τηλέφωνο: 210 5322400

Κινητό: 6948 081 019

Ο Πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Λαουλάκος είναι Διευθυντής της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, από το 2008. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990.
Τον Αύγουστο 1991, ο πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Λαουλάκος πήρε το πτυχίο Καταδυτικής και Υπερβαρικής Ιατρικής, στα Ναυτικά Νοσοκομεία Αθηνών και Σαλαμίνας, ενώ τον Μάρτιο του 1996 και τον Μάρτιο του 2001 πήρε πτυχίο Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής Τραυματία (ATLS), δύο φορές, στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τον Ιούνιο του 2000 ειδικεύτηκε στην Πλαστική, την Επανορθωτική και την Αισθητική Χειρουργική στην Αθήνα, έχοντας πρώτα εκπαιδευτεί σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Ην. Βασιλείου. Τον Νοέμβριο 2001 πήρε Πτυχίο Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS) στο Graz της Αυστρίας, ενώ στη συνέχεια έκανε Μετεκπαίδευση στο νοσοκομείο NOTTINGHAM CITY HOSPITAL (2004-2006), στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκπαιδευόμενος σε μικροχειρουργικές τεχνικές αποκατάστασης στήθους μετά από μαστεκτομή, αλλά και σε αντιμετώπιση σαρκώματος μαλακών μορίων.

Την ίδια περίοδο, ο πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Λαουλάκος εκπαιδεύτηκε σε τεχνικές αισθητικής χειρουργικής και αποκατάστασης μετά από παχυσαρκία. Συγχρόνως με την επανορθωτική, ασχολήθηκε με όλες τις σύγχρονες μεθόδους της αισθητικής χειρουργικής. Αυτό εξάλλου καθρεφτίζεται στις βραβεύσεις του, που δηλώνουν τη σταθερή και αδιάλειπτη προσπάθειά του για την Πλαστική Χειρουργική.

Ο πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Λαουλάκος έχει βραβευτεί 5 φορές για την καλύτερη ανατομική και κλινική εργασία, σε συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής (1999, 2001, 2001, 2003 και 2011). Στο ιστορικό του έχει πλήθος εργασιών, δημοσιευμένες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, αλλά και συνεχείς παρακολουθήσεις ελληνικών και ξένων συνεδρίων.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.