αποχρεμπτικό | μαζα στο παγκρεας | επεμβαση ομφαλοκηλη | το κρασί παχαίνει? | εξετάσεις αίματος
Μέλος από
18 ΦΕΒ 2001
Κωδικός: 39 Δημοσιεύσεις: 2 Εμφανίσεις: 3019

Κωνσταντίνος Στρατούλιας

ΧειρουργόςΔιεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 24 & Μισούντος, οπισθεν Κάραβελ

Τηλέφωνο: 7565360

Κινητό: 0944-364648

Ο Κωνσταντίνος Ι. Στρατούλιας γεννήθηκε το 1965 στην Πάτρα. Τον Μάϊο του 1990 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πάτρας και αμέσως ξεκίνησε ειδικότητα στις ΗΠΑ. Από το 1990 ως το 1996 εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στα νοσοκομεία: Miriam του Brown University, στο Rhode Island και Monmouth & Jersey Shore Medical Centers, στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έλαβε μέρος σε πάνω από 1500 χειρουργικές επεμβάσεις. Τον επόμενο χρόνο έκανε υποειδικότητα Αγγειοχειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο. Τον Ιούλιο του 1997 έγινε δεκτός στο Minimally Invasive Surgery Training Institute, στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, σε μία από τις 14 θέσεις υποειδικότητας Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής σε όλη την Αμερική. Τον ένα χρόνο που εκπαιδεύτηκε εκεί απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε εξειδικευμένες επεμβάσεις λαπαροσκοπικής & μικροεπεμβατικής χειρουργικής, με δάσκαλο ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο στον τομέα αυτό και πρόεδρο της Αμερικανικής Εταιρείας Λαπαροσκοπικών Χειρουργών, τον Dr. Peter Geis. Aπό τον Ιούλιο του 1998, εργάστηκε ως διευθυντής της λαπαροσκοπικής χειρουργικής στο Monmouth Medical Center και ως επισκέπτης καθηγητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια χειρουργών στο Ινστιτούτο Μικροεπεμβατικής Χειρουργικής στην Βαλτιμόρη. Από τον Αύγουστο του 2000 που επέστρεψε στην Ελλάδα εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης Χειρουργός στο Ιατρικο Κέντρο Αθηνών.
Έχει παρουσιάσει πάνω από 20 εργασίες σε διεθνή συνέδρια, όπου ήταν και 2 φορές προσκεκλημένος ομιλητής, έχει λάβει 5 τιμητικές βραβεύσεις, έχει δημοσιεύσεις σε μερικά από τα πιό έγκυρα χειρουργικά περιοδικά και έχει γράψει 2 κεφάλαια βιβλίων λαπαροσκοπικής χειρουργικής. Είναι επίσης μέλος 2 επιτροπών εκτίμησης λαπαροσκοπικών επεμβάσεων της Αμερικανικής Εταιρίας Λαπαροενδοσκοπικών Χειρουργών και του Αμερικανικού Κολλεγίου των Χειρουργών. Συνεχίζει επίσης να λαμβάνει μέρος στην εκπαίδευση χειρουργών στη λαπαροσκοπική χειρουργική στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.