ανθρωπινο σωμα οργανα | σχιζοφρενεια νεες θεραπειες | τσιμπουρι σκυλου | ηπατικη ανεπαρκεια σκυλου
Μέλος από
01 ΙΑΝ 2000
Κωδικός: 47 Δημοσιεύσεις: 2 Εμφανίσεις: 4352

Ανδρέας Αρματάς

Ψυχολόγος – Συγγραφέας ΜΑ DCH AFISCP


Email: armatas@hypnosis.gr

Ιστοσελίδα: https://www.hypnosis.gr


Τηλέφωνο: (+30) 210-38 08 656

Κινητό: (+30) 6944 271 988

Ο Ανδρέας Αρματάς γεννήθηκε στην Αυστραλία και σπούδασε ψυχολογία με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία στο University of Hartford(ΗΠΑ).

Μετεκπαιδεύτηκε στην κλινική ύπνωση στο University of Sheffield (Αγγλία) και υπήρξε ανάμεσα στους πρώτους απόφοιτους διεθνώς με αντίστοιχη πανεπιστημιακή ειδίκευση. Είναι ο μόνος στην Ελλάδα αναγνωρισμένος και με δικαίωμα ψήφου μέλος του International Society of Hypnosis και British Society of Clinical & Academic Hypnosis. Υπήρξε για χρόνια συνεργάτης διεθνών συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπεύθυνος συμβουλευτικής υπηρεσίας στην Αγγλία ενώ ανέπτυξε ένα από τα πρώτα τμήματα υπηρεσιών εταιρικής συμβουλευτικής στην Ελλάδα.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Κοινωνικής & Προληπτικής Ιατρικής και του Εθνικού Δικτύου Προαγωγής Υγείας στους Χώρους Εργασίας, ενώ διατελεί σύμβουλος στις εκδόσεις Πατάκη για τις σειρές βιβλίων ψυχολογίας.

Κυκλοφορούν βιβλία του από τις Εκδόσεις Πατάκη ενώ έγραψε το πρώτο θεραπευτικό παραμύθι με τίτλο «Η Λελέκα Σηκώνει Κεφάλι» που βοηθάει τα παιδιά να ξεπεράσουν τους φόβους τους με βάση την ύπνωση και το οποίο βραβεύτηκε. Θεωρείται από τους πρωτοπόρους στο coaching hypnosis (έναν όρο που εισήγαγε στη βιβλιογραφία) και στις εφαρμογές της ύπνωσης στο χώρο της εργασίας.

Είναι μέλος πλείστων επιστημονικών ενώσεων και ιδρυτικό μέλος της International Society of Coaching Psychology. Έχει εκπαιδεύσει και παρουσιάσει την επιστημονική ύπνωση σε επαγγελματίες υγείας σε πολλές χώρες όπως Γερμανία, Μπαχρέιν, Ιταλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιράν, Ρωσία και Ρουμανία.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.