παραμορφωσεις κρανιου | καταγμα κνημης | κράμπες στα πόδια | εγχειρηση λεπτου εντερου
Μέλος από
30 ΙΟΥΛ 2017
Κωδικός: 103 Δημοσιεύσεις: 1 Εμφανίσεις: 1453

Ανδρέας Χατζημάρκου

Γενικός Χειρουργός M.D.


Email:


Ο Dr. Ανδρέας Χατζημάρκου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 1974. Από το 1974 έως και το 1981 πραγματοποίησε την χειρουργική ειδικότητα στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το Αγροτικό του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας ως ειδικευμένος χειρουργός. Και εργάστηκε ως ειδικευμένος βοηθός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών για ένα έτος. Το 1981 και για 6 μήνες ήταν Observer στο Academic Surgical Clinic of St. Mary Hospital στο Λονδίνο.

Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή το 1987, με θέμα «Καρκίνος του θυρεοειδούς, στατιστικά στοιχεία και μορφολογικά χαρακτηριστικά» με τον καθηγητή Ν. Παπαχαραλάμπους στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 1986 διορίστηκε με το βαθμό του Επιμελητού Α΄ στην Γ ΄Χειρουργική κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιώς, και από το 1998-2009 διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθυντής της. Το 1992 και για ένα έτος εξειδικεύτηκε στην Μεταμόσχευση ήπατος, τη Χειρουργική Ήπατος και Χοληφόρων Παγκρέατος καθώς και στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στην Πανεπιστημιακή κλινική του Kings College Hospital Λονδίνου, ενώ από το 2009 – 2015 διετέλεσε Διευθυντής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου. Από το 2017 έως σήμερα συνεργάζεται με την εταιρεία IQ Dermatology Care ως Χειρουργός.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια της Λαπαροσκοπικής χειρουργικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρόσφατα μετεκπαιδεύτηκε στο Βερολίνο και έλαβε δίπλωμα, στις νέες τεχνικές χειρουργικής του πρωκτού με laser (κύστη κόκκυγα, αιμορροΐδες, περιεδρικά συρίγγια).


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.