Τελικά τι φοβούνται η Μαρία Κορινθίου, η Τόνια Σωτήροπουλου, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Χρύσα Κατσαρίνη;

Πηγή : Δελτίο Τύπου DoctorAnyTime

Είναι εντυπωσιακό… 1 στις 3 από εμάς τις γυναίκες προτιμάει να μην γνωρίζει, να ξορκίζει το κακό η κάθε μία με τον τρόπο της. Κι ας είναι όλα ροζ, και ας φωνάζουν όλοι δυνατά «ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ!». Γιατί; Η απάντηση κρύβεται κάπου ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό. Γιατί φοβόμαστε! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ως γυναίκα αλλά και ως ιδρύτρια του Doctoranytime κάλεσα τη Μαρία Κορινθίου, την Κατερίνα Γκαγκάκη, τη Χρύσα Κατσαρίνη και την Τόνια Σωτηροπούλου να βρούμε αυτό που μας φοβίζει και να το αντιμετωπίσουμε ευθέως μπροστά στην κάμερα. Και ξέρετε κάτι; Ήμαστε #atromites, εμείς μέσα σε όλες!

Το Doctoranytime αυτόν τον ροζ Οκτώβριο αποφάσισε να θυμίσει στις γυναίκες ότι είναι #atromites.

Nα θυμίσει πόσες φορές χρειάστηκε να συγκεντρώσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας, για να γεννήσουμε το παιδί μας, να στηρίξουμε τη μητέρα μας στο χειρουργείο, να μαζέψουμε τον εαυτό μας μετά από ένα χωρισμό που μας διέλυσε, απλά γιατί έτσι πρέπει, να αντιταχθούμε στην αδικία που υποφέραμε στη δουλειά μας. Όλες αυτές τις στιγμές και αμέτρητες άλλες είμαστε ατρόμητες.

Το οφείλουμε στον εαυτό μας να μην το ξεχνάμε, όταν πρόκειται για το θέμα που μας αφορά περισσότερο απ’ όλα, την υγεία μας. Για να είμαστε εδώ και να αντέχουμε όλα όσα οι άλλοι δεν μπορούν.

Δες τα βίντεο εδώ και θυμήσου: είσαι και εσύ πραγματικά ατρόμητη. Κρύβεις απίστευτη δύναμη μέσα σου. Εξετάσου σήμερα!

Η Επιστήμη είναι μαζί μας. Ο καρκίνος του μαστού είναι πια από τις μορφές καρκίνου που αν εντοπιστεί νωρίς, οι πιθανότητες να απαλλαγείς από αυτόν για τουλάχιστον 10 χρόνια είναι 95%. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι τα ποσοστά αυτά θα φτάσουν το 100% το 2030! Πραγματικά, κερδίζουμε τη μάχη!

Κάνε αυτό που πρέπει. Σου αξίζει μια ζωή χωρίς φόβο!

Ελευθερία Ζούρου

CEO | Doctoranytime


Τι είναι το doctoranytime!

Χρειάστηκες ποτέ γιατρό, ρώτησες φίλους, πήρες τον ΕΟΠΥΥ, έψαξες στο internet και άκρη δεν έβγαλες; Με το Doctoranytime όλα αυτά ξέχασέ τα!

Το Doctoranytime φροντίζει καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι να νιώθουν και να Είναι Σε Καλά Χέρια! Μέσω του www.doctoranytime.gr, μπορούν όλοι εντελώς δωρεάν, να βρουν τον καταλληλότερο γιατρό ανάλογα με την ιατρική τους ανάγκη, γρήγορα και εύκολα και να κλείσουν ραντεβού την ίδια στιγμή online ή τηλεφωνικά. Ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός για εσένα; Θα το κρίνεις από μία σειρά πληροφορίων όπως τις αξιολογήσεις άλλων ασθενών, από την εμπειρία και την εξειδίκευση του γιατρού, το κόστος των υπηρεσιών του και πολλά ακόμα που θα βρεις στο προφίλ κάθε γιατρού. Ποτέ η διαχείριση της υγεία και ομορφιάς σου δεν ήταν πιο εύκολη!

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση