Χάστε τα ψωμάκια και την κοιλιά με αναίμακτη λιποαναρρόφηση

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και αποκτήστε το καλύτερο κορμί που θα μπορούσατε να έχετε, με μία αναίμακτη, ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδο.

Όλες οι γυναίκες παλεύουν για την ομορφιά τους και θέλουν να έχουν τις καλύτερες αναλογίες για να ικανοποιούν τον εαυτό τους αλλά και το αντίθετο φύλο. Ένα όμορφο σώμα πάντα θα αποτελεί πόλο έλξης για κάθε γυναίκα. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και αποκτήστε το καλύτερο κορμί που θα μπορούσατε να έχετε, με μία αναίμακτη, ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδο.

Κάνει για εσάς;

Αν δεν αντιμετωπίζετε φαινόμενα παχυσαρκίας και δεν αποκλίνετε κατά πολλά κιλά από το κανονικό σας βάρος, επιλέγοντας την αναίμακτη λιποαναρρόφηση τελευταίας γενιάς, θα δείτε αποτελέσματα που δεν θα τα πιστεύετε! Μετά από κάθε συνεδρία, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και εμφανέστατα.

Διάρκεια αποτελέσματος και επιπλοκές

Στην αναίμακτη λιποαναρρόφηση, τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα πλέον διαλύονται και ο όγκος των λιποαποθηκών μειώνεται. Ακόμα και στην περίπτωση που το άτομο σε επόμενη φάση πάρει βάρος, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα, χωρίς να προκληθεί το ίδιο αντιαισθητικό πρόβλημα της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Η θεραπεία είναι εντελώς αναίμακτη και ασφαλής, αφού γίνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς.

Μετά τη θεραπεία το άτομο μπορεί να συνεχίσει την καθημερινότητά του;

Με το πέρας κάθε συνεδρίας μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά το πρόγραμμα της ημέρας σας, χωρίς απαιτείται καμία απολύτως ξεκούραση, ανάγκη από κατάκλιση ή κάποια φαρμακευτική αγωγή. Με την ολοκλήρωση όλων των θεραπειών, το άτομο βλέπει εμφανώς τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πως καθορίζονται οι συνεδρίες

Κατά την πρώτη συνεδρία, γίνεται μία πλήρης εξέταση για την γενικότερη υγεία του ατόμου και αποφασίζεται αν είναι κατάλληλος για την τεχνική και πόσες συνεδρίες χρειάζεται για να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Για ένα μέσο πρόβλημα, ο αριθμός των συνεδριών είναι περίπου 10.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο cryoesthetics.gr.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση