24ωρη πανελλαδική απεργία στα Νοσοκομεία την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη

Τη μέρα της απεργίας συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας.

Πηγή: ΠΟΕΔΗΝ

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσαν οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ) μαζί με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) για την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη.

ΟΕΝΓΕ

Σε σχετική ανακοίνωση η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου από κοινού με την ΠΟΕΔΗΝ, για να υπερασπίσουμε ότι απέμεινε από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και να διεκδικήσουμε ένα καθολικό, ολοκληρωμένο, αποκλειστικά Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με ισότιμες, ποιοτικές, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, περίθαλψης, αποκατάστασης, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους. Τη μέρα της απεργίας διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας από κοινού με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στα Ψυχιατρεία που διαλύονται, στον ΕΟΠΥΥ που κατεδαφίζεται, με συλλόγους ασθενών και εργαζόμενους άλλων κλάδων που βρίσκονται σε κινητοποίηση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι διαθέσιμη εδώ.

ΠΟΕΔΗΝ

Από την πλευρά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), αναφέρει

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ: Την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ των Νοσοκομείων Την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων Την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ των Νοσοκομείων και την ΔΙΑΘΕΣΗ τους εν συνόλω στο ΕΚΑΒ. Δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν οι αυξημένες ανάγκες των Νοσοκομείων και τα τυπικά προσόντα που διαθέτουν οι Οδηγοί των Νοσοκομείων που δεν είναι αντίστοιχα της κατηγορίας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των υφιστάμενων δραστηριοτήτων των μεγάλων Νοσοκομείων με κατάργηση κλινικών, κλινών και οργανικών θέσεων Τις ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ των υποστηρικτικών υπηρεσιών και την παράδοσή τους στον ιδιωτικό τομέα Τα νέα ΛΟΥΚΕΤΑ σε Νοσοκομεία

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι διαθέσιμη εδώ.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση