Είμαστε μαζί στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού

Μετρό Συντάγματος – 15 και 16 Οκτωβρίου – Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού

Η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού ΕΧΕΜ και ο πρόεδρος της καθηγητής Χρήστος Μαρκόπουλος, στο πλαίσιο των σκοπών της εταιρείας για την ενημέρωση των Ελληνίδων, διοργανώνουν στις 15 και 16 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Μετρό Συντάγματος ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού».

Με σύνθημα «Είμαστε μαζί στην πρόληψη και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού», Χειρουργοί μαστού, Ακτινοδιαγνώστες και Γενετιστές θα ενημερώνουν τις επισκέπτριες με ομιλίες, θα κάνουν κλινική εξέταση (ψηλάφηση μαστού), εκτίμηση μαστογραφιών, υπερήχων και κινδύνου κληρονομικότητας σε ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία μέσα στο χώρο.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα προσφέρει σε όσες γυναίκες παρακολουθήσουν τις ομιλίες των ιατρών ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Την εκδήλωση στηρίζουν με τη παρουσία τους οι οργανώσεις: Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω», Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών – Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Είμαστε μαζί στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση