Νέος γύρος απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΠΟΕΔΗΝ

Η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων) ανακοίνωσε νέο γύρο κινητοποιήσεων, διαμαρτυρόμενη για τα μέτρα κινητικότητας – διαθεσιμότητας που λαμβάνονται στο χώρο της Υγείας.

Η ΠΟΕΔΗΝ βρίσκεται σε διαρκής κινητοποιήσεις, για να ανατρέψει την απόφαση της κυβέρνησης να ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ σε ιστορικά Νοσοκομεία με τεράστια προσφορά στο Υγειονομικό Σύστημα της χώρας και να θέσει το ελλιπέστατο Υγειονομικό Προσωπικό που εργάζεται σε δυσμενείς συνθήκες, σε Διαθεσιμότητα – Απολύσεις. Πρόγραμμα Δράσης: Την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 8.00πμ στις εισόδους των Νοσοκομείων ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗΣ θα συγκεντρωθούν οι Εργαζόμενοι των δύο προαναφερόμενων Νοσοκομείων με εκπροσώπους του Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ και τα Δ.Σ. Σωματείων του Λεκανοπεδίου Την ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 8.00πμ στις εισόδους των Νοσοκομείων ΠΑΤΗΣΙΩΝ και ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ θα συγκεντρωθούν οι Εργαζόμενοι των δύο προαναφερόμενων Νοσοκομείων με εκπροσώπους του Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ και τα Δ.Σ. Σωματείων του Λεκανοπεδίου Την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τα Νοσοκομεία, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας από 11.00πμ έως 15.00μμ. Στις 11.30πμ οργανώνουμε Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας για το Λεκανοπέδιο έξω από το Υπουργείο Υγείας και για την περιφέρεια έξω από τα γραφεία των ΥΠΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι διαθέσιμη εδώ.

24ωρη Απεργία στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της Χώρας την ΤΡΙΤΗ 3 Σεπτεμβρίου

Η ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει 24ωρη Απεργία στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της Χώρας την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 και οργανώνει Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 11.30πμ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι διαθέσιμη εδώ.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση