Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πηγή: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις και παραλαμβάνεται από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας μέσα στον Αύγουστο σημαντικό τμήμα του ενταγμένου στο ΠΕΠ Πελοποννήσου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ειδικότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνονται δύο (2) σύγχρονα φορητά συστήματα υπερηχοτομογραφίας προϋπολογισμού 70.000€ τα οποία θα καλύψουν ανάγκες της γυναικολογικής και ουρολογικής κλινικής.

Ταυτόχρονα η Οφθαλμολογική Κλινική ενισχύεται με ένα ακόμη ιατρικό μηχάνημα το YAG LASER το οποίο με τις υπηρεσίες που προσφέρει θα συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της όρασης για πολλούς ασθενείς.

Στα τέλη του μήνα – αρχές Σεπτεμβρίου το Νοσοκομείο Καλαμάτας παραλαμβάνει ένα σύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό προϋπολογισμού 320.000 € με πολλαπλά οφέλη για τους ασθενείς και για το Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα. Συγκεκριμένα πολύ λιγότερη ακτινοβολία στους εξεταζόμενους, λιγότερος χρόνος εκτέλεσης της εξέτασης, δυνατότητα επεξεργασίας εικόνας, και ακριβούς διάγνωση όπως και μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γεώργιος Μπέζος με αφορμή την εξέλιξη της προμήθειας του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού δήλωσε:

«Καθημερινά δικαιώνεται μια συλλογική προσπάθεια, καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συμπατριώτες μας. Ο αγώνας για καλύτερη υγεία είναι διαρκής, συνεχής και χωρίς τέλος. Μπροστά μας έχουμε ακόμη πολύ δουλειά. Έτσι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον. Η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη Μεσσηνία αποτελεί για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ το βασικό στρατηγικό μας στόχο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου για τη δουλειά και την αποτελεσματικότητά τους«.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση