Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν επειγόντως γιατρό για την ενίσχυση των προγραμμάτων τους στην Παλαιστίνη

Μέσα από τις καθημερινές συγκρούσεις στα Αυτόνομα Παλαιστινιακά Εδάφη -που τις τελευταίες ώρες γνωρίζουν νέα σφοδρή κλιμάκωση και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές- οι εθελοντές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις αυξανόμενες ανάγκες του προγράμματος για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους τραυματίες αλλά και στα άτομα με ειδικές ανάγκες στη Λωρίδα της Γάζας.

Η αποτελεσματική παρέμβαση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και η άμεση ανακούφιση των πληθυσμών εξαρτάται άμεσα από τη δέσμευση και την ενεργή δράση λίγων ανθρώπων που παίρνουν την απόφαση να βρεθούν επί τόπου: των εθελοντών!

Για το λόγο αυτό, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα απευθύνουν επείγουσα έκκληση για την ανεύρεση γιατρού με άμεση διαθεσιμότητα αναχώρησης για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα προγράμματα της οργάνωσης στη Λωρίδα της Γάζας.

Γιατί, όταν γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μιας μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης χρειάζεται να είμαστε αποτελεσματικοί ώστε να σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό των θυμάτων. Οφείλουμε να είμαστε παρόντες στην Παλαιστίνη με γιατρούς, φάρμακα κι ό,τι άλλο χρειάζεται ένας άνθρωπος για να επιβιώσει.

 Όσοι γιατροί ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 5 200 500 (Μαρία Φωκιανού,Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού)

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση