μεταλλικη γευση στο στομα | νόσος του crohn | συγχειλιτις | ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ igm | λοιμωξη αναπνευστικου χωρις πυρετο

Ο ΙΣΑ συντάσσεται με το Δελτίο Τύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων

Στον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» 4.8.03 και στο συνεχιζόμενο δημοσίευμα των σελίδων 16~17 «Πωλούνται νεφρά με 30.000€», υιοθετούμε το από 4.8.03 Δελτίο Τύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που σας κοινοποιούμε και εμείς και συγχρόνως κάνουμε έκκληση στην Πολιτεία να περιφρουρήσει με κάθε τρόπο, τον θεσμό της δωρεάς~μεταμόσχευσης οργάνων.
Η διάλυση των όποιων κυκλωμάτων υπάρχουν είναι υποχρέωση όλων και κυρίως της οργανωμένης Πολιτείας.
Η δωρεά οργάνων είναι πράξη πολιτισμού και βαθιάς ανθρώπινης συνείδησης. Σώζει ζωές και βελτιώνει τη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας που γίνονται αποδέκτες των δωριζόμενων οργάνων και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στην περαιτέρω διάδοση του θεσμού.
Γιά το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ