Αντικρύστε με ικανοποίηση τη…γυμνή αλήθεια!

Αντικρύστε με ικανοποίηση τη...γυμνή αλήθεια!Ο καθρέφτης μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος ή ο χειρότερος εχθρός μιας γυναίκας. Αυτά είναι τα άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ίδια τί από τα δύο θα επιλέξει. Φίλος ή εχθρός; Μπορείτε όταν κοιτάζετε γυμνό το σώμα σας στον καθρέφτη να πείτε ότι σας ικανοποιεί το θέαμα; Οι πλειονότητα των γυναικών θα έδινε αρνητική απάντηση στο κρίσιμο αυτό ερώτημα. Υπάρχει όμως κάτι που μπορείτε να κάνετε ώστε να είστε κάποτε σε θέση να δώσετε θετική απόκριση στο ερώτημα αυτό; Σαφώς και υπάρχει! Έχει πλήρως αποδειχτεί ότι στην εποχή που ζούμε η ομορφιά δεν είναι πλέον θέμα κληρονομικότητας αλλά θέμα θέλησης και κατάλληλου συνδυασμού άσκησης, διάθεσης και φροντίδας.

Το μπάνιο

Η σωστή φροντίδα αρχίζει με την σωστή απολέπιση και καθαριότητα του σώματος. Ένα πλήρες μπάνιο, ειδικά αν περιέχει και αιθέρια έλαια ή μαλακτικές ουσίες, είναι ότι καλύτερο για την εξωτερική αλλά και εσωτερική αρμονία του οργανισμού. Αν αυτό φαίνεται δύσκολο, μη πρακτικό ή χρονοβόρο, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιείτε το καθημερινό ντους σαν μια νότα ανανέωσης για το σώμα σας. Να κάνετε ντους συχνά, αν είναι απαραίτητο και πάνω από μια φορά τη μέρα και να χρησιμοποιείτε την εναλλαγή ζεστού – κρύου γιατί θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα σας χαρίσει την αίσθηση της φρεσκάδας.

Είναι καλό να χρησιμοποιείτε στο μπάνιο σας αφρόλουτρα και όχι κοινό σαπούνι. Τα αφρόλουτρα συνήθως περιέχουν δραστικά συστατικά και βιταμίνες, τα οποία μπορεί να συνδυάζουν και με κόκκους απολέπισης έτσι ώστε δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε ξεχωριστά κάποιο προϊόν απολέπισης.

Είναι επίσης ασφαλέστερα από άποψη υγιεινής και μπορείτε άνετα να τα μοιράζεστε διότι λόγω της συσκευασίας τους δεν έρχονται σε επαφή με άλλο σώμα, κάτι που συμβαίνει με τα κοινά σαπούνια. Τέλος, τα αφρόλουτρα περιέχουν περισσότερο άρωμα αφήνοντας στο τέλος μια ευχάριστη αίσθηση και βελούδινη αφή.

Περιποίηση λαιμού στήθους

Πρόκειται για δυο από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος, οι οποίες παρουσιάζουν πιο συχνά βλάβες στην εμφάνισή τους. Ο λαιμός συνήθως παραμελείται όσο αφορά τη φροντίδα σε καθαρισμό και ενυδάτωση. Αυτό τον κάνει ευάλωτο σε ρυτίδες και δερματική χαλάρωση. Είναι λοιπόν απαραίτητο να καθαρίζετε την περιοχή του λαιμού με γαλάκτωμα και λοσιόν ακριβώς όπως κάνετε με το πρόσωπο και να εφαρμόζετε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα το κατάλληλο υδατικό και συσφικτικό προϊόν.

Το στήθος είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία για κάθε γυναίκα, ειδικά αν δεν γνωρίζει πότε και πώς πρέπει να το περιποιηθεί. Λόγω του ότι αποτελείται κυρίως από λιπώδη ιστό και δεν διαθέτει δικούς του μύες να το συγκρατούν, παρουσιάζει εξαιρετική ευαισθησία στην δερματική χαλάρωση και τις ραγάδες.

Η περιοχή του στήθους πρέπει να προσεχθεί από μικρή ηλικία ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και αργότερα. Αυτό περιλαμβάνει γύμναση των μυών που το βοηθούν να συγκρατείται καθώς και εφαρμογή προϊόντων εξωτερικής χρήσεως που θα διατηρήσουν την επιδερμίδα απαλή και ελαστική σε πιθανές αλλαγές βάρους.

Περιοχή μπικίνι

Εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή στις μολύνσεις και επιρρεπής σε ερεθισμούς και κοκκινίλες κατόπιν της αποτρίχωσης. Εκείνο που πρέπει να προσεχθεί στην περίπτωση αυτή είναι να γίνει επιλογή της κατάλληλης αποτριχωτικής μεθόδου και κατόπιν αυτής να πραγματοποιείται αντισηψία με χρήση μια καλής ποιότητος αντισηπτικής κρέμας.

Αν κάνετε καθημερινή συνήθεια τις απλές αυτές εισηγήσεις, να είστε σίγουρη ότι σύντομα θα κοιτάτε τη ..γυμνή αλήθεια χωρίς άγχος!

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση