Νέο περιφερειακό νοσοκομείο στην Καβάλα

Στην αρχή του 2003 αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ανέγερσης του νέου περιφερειακού νοσοκομείου Καβάλας, στη θέση “Βασιλάκη” του Αγίου Σίλα. Με βάση το χρονοδιάγραμμα, εκτιμάται πως το έργο θα δημοπρατηθεί γύρω στα τέλη του 2002, ενώ η περάτωσή του προβλέπεται για τους τελευταίους μήνες του 2006.

Η ανέγερση του νοσοκομείου έχει ορίζοντα πενταετίας (2001-2006) και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν και θα γίνουν μελέτες, διακηρύξεις, δημοπρατήσεις και αναθέσεις, μέχρι να εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Για το έργο αυτό ενημέρωσε ο πρόεδρος-γενικός διευθυντής του Περιφερειακού Εθνικού Συστήματος Υγείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στράτος Χασάπης, λέγοντας πως βασική προϋπόθεση για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Καβάλα ήταν αρχικά η απελευθέρωση – από καταπατητές που έχτισαν αυθαίρετα σπίτια – του χώρου, όπου θα χτισθεί το νέο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μια διαδικασία, που έγινε με τη σύμφωνη γνώμη Αστυνομίας και Εισαγγελίας Καβάλας, καθώς και με την συμπαράσταση κι άλλων τοπικών φορέων.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση