εξεταση κοπρανων κλυσμα | καλοιθης.κιστη.κολπου | αποστημα στο σκυλο στο μαγουλο | λεμφαδενες πυλες ηπατος

Πρωτότυπο οικολογικό εντομοκτόνο με βάση την καφεΐνηΗ καφεΐνη φαίνεται ότι έχει και νευροτοξικές ιδιότητες και για το λόγο αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εντομοκτόνο για την εξόντωση επιβλαβών εντόμων, σύμφωνα με ανακοίνωση επιστημόνων του ερευνητικού κέντρου Χίλο στη Χαβάη.

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ξεκινήσουν το πρωινό τους εάν δεν έχουν πιει ένα δυνατό φλιτζάνι καφέ, αλλά η ίδια ποσότητα καφεΐνης, (0,05%), που στον άνθρωπο προσδίδει ενέργεια και ευεξία, παραλύει τα μικροσκοπικά σκουλήκια και σαλιγκάρια και στη συνέχεια τα εξοντώνει, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης.

Η ανακάλυψη αυτή μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας σειράς εντομοκτόνων-παρασιτοκτόνων φιλικών προς το περιβάλλον. Οι ίδιοι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι θα δοκιμάσουν τη δράση σπρέι καφεΐνης σε βατράχους.

Εγγραφή!
Για να λαμβάνετε κάθε μέρα όλα τα άρθρα του Care στο email σας, γραφτείτε στο NewsLetter του Care. Διαγραφή ανά πάσα στιγμή με ένα click.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.