βιταμινη β ενεσιμη | σύνδρομο Eisenmenger | ψωρα σκυλου θεραπεια με βοτανα | μαυρα κοπρανα | sea band βραχιολι

Οι ζώνες ασφαλείας έσωσαν τα παιδιάΟι ζώνες ασφαλείας που φορούσαν τα επτά παιδιά στο λεωφορείο που τα μετέφερε από τον παιδικό σταθμό στα σπίτια τους, τους έσωσαν τη ζωή. Το σχολικό λεωφορείο του παιδικού σταθμού "Συννεφούλα" συγκρούστηκε νωρίς το απόγευμα στην οδό Κηφισίας της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης με φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σχολικό λεωφορείο να ανατραπεί και τα παιδάκια ηλικίας τεσσάρων έως εννέα χρόνων να κινδυνέψουν σοβαρά.

Πολίτες βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των παιδιών από το λεωφορείο. Μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου αφού τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου Παναγιώτης Βερνάρδος, 36 ετών από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο οδηγός του φορτηγού Στυλιανός Θεοδοσάτος συνελήφθη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.