παθησεις αναπνευστικου | διαιτα με τοστ και σαλατα | αντισωματα cmv igg θετικο εγκυμοσυνη

Οδοντιατρική φροντίδα για τα παιδιά στη Θράκη από το ΣτρατόΟ Στρατός φροντίζει για τα οδοντικά προβλήματα και γενικότερα για την στοματική υγιεινή χιλιάδων παιδιών όλων των ηλικιών που ζουν με τις οικογένειές τους στις απομακρυσμένες και μη περιοχές των νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Εβρου.

Σύμφωνα με πρόγραμμα που κατάρτισε το Δ' Σώματος Στρατού που εδρεύει στην Ξάνθη στρατιωτικοί οδοντίατροι υλοποιούν πρόγραμμα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων τον πλήρη έλεγχο των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας, που έχουν προβλήματα με τα δόντια τους.

Οι γιατροί θα πάνε σε όλα τα χωριά και τους οικισμούς της Θράκης, αλλά και σε πόλεις και θα εξετάσουν -χωρίς εξαίρεση- όλα τα παιδιά τα οποία παρουσιάζουν οδοντικές και ορθοδοντικές δυσχέρειες.

Για κάθε ένα απ'αυτά θα καταρτισθεί πλήρης καρτέλα με όλα τα στοιχεία στοματικής υγιεινής και θα ενημερωθούν οι γονείς τους για να τα πάνε σε οδοντίατρους, προκειμένου να υποστούν ανάλογη θεραπεία και επιμέρους επεμβάσεις με βάση γνωματεύσεις των εθελοντών οδοντιάτρων του Στρατού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.