Δεύτερη η Κύπρος σε κατανάλωση Βιάγκρα

Δεύτερη είναι η Κύπρος, στην κατανάλωση του Βιάγκρα, καθώς πρώτη είναι η Σουηδία και τρίτη χώρα όπου οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσεως, είναι το Ισραήλ. Αυτό αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του 6ου Πανευρωπαϊκού συνεδρίου Σεξολογίας, που γίνεται στη Λεμεσό.

Το Βιάγκρα αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα του συνεδρίου, όπου πολλές ανακοινώσεις αναφέρονται στα μέχρι σήμερα συμπεράσματα από τη χρήση του σκευάσματος το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά τρία χρόνια.

Σε γενικές γραμμές αναφέρθηκε ότι τα αποτελέσματα από τη χρήση του μπλέ χαπιού είναι αρκετά ικανοποιητικά με μικρές παρενέργειες. Περισσότερο το χρησιμοποιούν οι άνδρες μεταξύ 50-60 χρόνων.

Οι επιστήμονες εστίασαν το ενδιαφέρον τους και στις έρευνες που γίνονται για να αλλάξει ο τρόπος χρήσης του και να γίνει υπογλώσσιο, με αποτέλεσμα να επιταχύνεται ο χρόνος έναρξης της δράσης του κατά τριάντα λεπτά.

Τέλος συζητήθηκαν και τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ερευνών για την κατασκευή ενός αντίστοιχου σκευάσματος για τις γυναίκες. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία στις ΗΠΑ, το 30% των γυναικών δεν έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες στη λύση του προβλήματος για τις γυναίκες, σύμφωνα με τους ερευνητές είναι ότι δρουν περισσότερο εγκεφαλικά στο σεξ, σε αντίθεση με τους άνδρες.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση