“ΕΜΕΙΣ” από την Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ενημέρωσης και προσέλκυσης ενδιαφέροντος του κοινού, για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ατόμων που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας, οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας “ΕΜΕΙΣ”, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η πρωτοβουλία “ΕΜΕΙΣ” περιλαμβάνει την έκδοση ενός πολυτελούς ανθολογίου με έργα ζωγραφικής, κείμενα και ποιήματα ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, καθώς και εκδηλώσεις για την παρουσίασή του σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας έτσι στην Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας τις προϋποθέσεις για ένα μέσο συγκέντρωσης πόρων, σταθερό και ενιαίο για όλα τα γραφεία της εταιρίας ανά την Ελλάδα, που θα επέτρεπε στο ευρύτερο κοινό να γνωρίσει το πρόβλημα και να συμβάλει (τόσο με την κατανόηση, όσο και με την οικονομική ενίσχυση) στη βελτίωση της καθημερινότητας, όσων πάσχουν από τη νευρολογική αυτή ασθένεια.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει την παρουσίαση από τον ηθοποιό κ. Σπύρο Παπαδόπουλο του ανθολογίου “ΕΜΕΙΣ” και προβολή ολιγόλεπτης ταινίας στην οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς.

Θα ακολουθήσει cocktail και στο δεύτερο μέρος συναυλία με την Ορχήστρα της “Χορωδίας Αθηνών” και σολίστ την Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου στο πιάνο, υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη.

Χορηγός της πρωτοβουλίας “ΕΜΕΙΣ” είναι η Genesis Pharma S.A. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση