Συναυλία για τα παιδιά της Παλαιστίνης στον Πειραιά

Τέσσερις σημαντικοί καλλιτέχνες, ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις σε μία συναυλία που θα δοθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο Κατράκειο Θέατρο του Πειραιά, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στα παιδιά της Παλαιστίνης.

Τη συναυλία διοργανώνουν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, η “Πειραιώς Πολιτεία” και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Βρεφονηπιαγωγών. Στόχος των διοργανωτών, όπως τόνισαν σε συνέντευξη Τύπου, είναι τα έσοδα να καλύψουν τις ανάγκες σε εμβόλια, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, ανάγκες που το τελευταίο διάστημα είναι πολύ έντονες.

Οπως τόνισαν η συναυλία για τα παιδιά της Παλαιστίνης, είναι μία γέφυρα για όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Την συναυλία θα διευθύνει η Λαϊκή Ορχήστρα ”Μίκης Θεοδωράκης”. Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Στο χώρο της συναυλίας, στο Κατράκειο Θέατρο, θα υπάρχει μεγάλη έκθεση ζωγραφικής παιδιών της προσχολικής ηλικίας, με θέμα την ειρήνη για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση