Νέο site παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς

Μοιραστείτε σκέψεις και συναισθήματα για το πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί μέσω ενός νέου website, το οποίο δημιουργήθηκε για να φέρνει σε επαφή ασθενείς από όλο τον κόσμο. Ο νέος αυτός διαδικτυακός τόπος παρέχει πληροφορίες για περισσότερες από 400 ασθένειες, χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα παροχής ιατρικών συμβουλών.

Η ιδέα δημιουργίας του συγκεκριμένου site γεννήθηκε από μια γραφίστρια, την κ. Sarah Frost. Ενα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια κατάβασης ενός βουνού με τα σκι την ανάγκασε να παραμείνει αρκετούς μήνες στο κρεβάτι, απέχοντας από κάθε άλλου είδους επαγγελματική και φυσική δραστηριότητα. Η κ. Sarah Frost θέλησε λοιπόν να μοιραστεί τον πόνο και την απογοήτευση που ένιωθε και με άλλους συνανθρώπους της που βίωναν την ίδια εμπειρία.

Ετσι ξεκίνησε την λειτουργία του το πρωτοποριακό αυτό site, το οποίο ήδη βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Ενα σημαντικό του πλεονέκτημα είναι η διαφύλαξη και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του κάθε επισκέπτη. Το site παρέχει κυρίως ψυχολογική υποστήριξη στους ασθενείς και τους βοηθά να λάβουν έγκυρη πληροφόρηση για το πρόβλημα τους.

Για να γίνει κανείς μέλος στο site, πρέπει πρώτα να συμπληρώσει μια ειδική φόρμουλα με κάποια προσωπικά του στοιχεία όπως το φύλο, την ηλικία και το ιστορικό υγείας του. Οι παραπάνω πληροφορίες και η ηλεκτρονική διεύθυνση του κάθε επισκέπτη παραμένουν στο αρχείο του site και αποτελούν άκρως εμπιστευτικό υλικό.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση