Site υγείας ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά

Ενα νέο site, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να πληροφορούνται για θέματα υγείας και να ζητούν συμβουλές για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών και τραυματισμών. Εμπειροι επιστήμονες από το Great Ormond Street Children’s Hospital και από το Ινστιτούτο υγείας για παιδιά στην Μ. Βρετανία θα βρίσκονται στη διάθεση των μικρών μας φίλων 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, προκειμένου να τους παρέχουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Το συγκεκριμένο site αφορά κυρίως παιδιά ηλικίας 5 – 16 ετών, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό κομμάτι μέσα σ’ αυτό κατάλληλο για εφήβους. Ο κάθε επισκέπτης που θα μπαίνει στο site θα μπορεί να περιηγηθεί εικονικά στους χώρους του Great Ormond Street Children’s Hospital, θα μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες διαφόρων ασθενειών και θα ενθαρρύνεται από ειδικούς για να στείλει στην συγκεκριμένη διεύθυνση την δική του προσωπική εμπειρία.

Είναι το πρώτο site που απευθύνεται σε ανηλίκους και η παρουσίαση του θα γίνεται σε διάφορες γλώσσες, έτσι ώστε η πρόσβαση σ’ αυτό να είναι δυνατή και σε παιδιά που δεν μιλούν την αγγλική γλώσσα.

Οι επιστήμονες που δουλεύουν στην παραπάνω διεύθυνση υποστηρίζουν πως το περιεχόμενο του παιδικού site και οι πληροφορίες που θα παρέχει θα είναι απόλυτα αξιόπιστες και τεκμηριωμένες.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση