Ορίστηκαν οι αναπληρωτές διευθυντές στα ΠεΣΥ Αττικής

Ο υπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους αναπληρωτές διοικητές νοσοκομείων στα τρία Περιφερειακά Συστήματα Υγείας (ΠεΣΥ) της Αττικής. Πρόκειται για 22 υποδιοικητές που τοποθετούνται σε ισάριθμα νοσοκομεία της πρωτεύουσας και οι οποίοι μαζί με τους διοικητές καλούνται να ανταποκριθούν στο νέο τρόπο διοίκησης των νοσοκομείων, με στόχο τη συνολική βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών. Η θητεία τους είναι πενταετής.

Α’ ΠεΣΥ Αττικής

Στο ΓΝ Αθηνών ”ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” τοποθετήθηκε ο κ. Κοδέλλας Λάμπρος, στο ΓΝ Παίδων Αθηνών ”Π & Α. Κυριακού” ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος, στο ΓΝ Αθηνών ”ΛΑΙΚΟ” η κ. Σκλαβενίτη Κωνσταντίνα, στο ΓΝ Αθηνών ”ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” ο κ. Παπασάββας Εμμανουήλ, στο ΓΝ Αθηνών ”ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” ο κ. Νικολαΐδης Γεώργιος, στο ΓΝ Μαιευτήριο Αθηνών ”ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ” η κ. Σαμαρά-Κοντογιάννη Αικατερίνη, στο ΓΝ Παίδων ”Η Αγία Σοφία” ο κ. Κελίδης Ιωάννης, στο Γ. Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών ”ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ” ο κ. Λάκκας Νικόλαος.

Β’ ΠεΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο κ. Μηλώνης Θεοχάρης τοποθετήθηκε στο ΓΝ Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών ”ΣΩΤΗΡΙΑ”, ο κ. Σταμάτης Γεώργιος στο ΓΝ Αττικής ΚΑΤ, ο κ. Μητρόπουλος Πάνος στο ΓΝ Αθηνών ”Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”, ο κ. Πλατανιάς Δημήτριος στο ΓΝ ”ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ”, ο κ. Παπαχρήστος Χρήστος στο ΓΝ Αττικής ”ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ”, ο κ. Παναγόπουλος Φώτιος στο ΓΝ Νέας Ιωνίας ”Η Αγία Ολγα”, η κ. Κορμέντζα-Καραμπότσου Σοφία στο ΓΝ Μελισσίων ”Α. ΦΛΕΜΙΝΓΚ”.

Γ’ ΠεΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο κ. Σπηλιόπουλος Σπήλιος τοποθετήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ο κ. Τρουπάκης Αθανάσιος στο ΨΝ Αττικής ”ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ”, ο κ. Κοκκοβός Γεώργιος στο ΠΓΝ Δυτικής Αττικής, ο κ. Γεωργάς Μιχάλης στο ΓΝ Νικαίας ”Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”, ο κ. Κεχαγιάς Δημήτριος στο ΓΝ Πειραιά ”ΤΖΑΝΕΙΟ”, ο κ. Γκατζής Ευάγγελος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ”ΜΕΤΑΞΑ”, ο κ. Λιόσης Αγγελος στο ΓΝ Ελευσίνας ”ΘΡΙΑΣΙΟ”.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση