Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ομιλο του Ιατρικού Αθηνών

Στην συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Ομιλος του Ιατρικού Αθηνών μετα την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των θυγατρικών του εταιριών. Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Βασίλης Αποστολόπουλος και μέλος η κ. Θεοδώρα Νεζερίτη.

Τα νέα μέλη του ΔΣ είναι ο καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Παθολογίας κ. Σωτήρης Ράπτης, ο καθηγητής και διευθυντής της Σχολής Management του London School of Economics Peter Abell και ο καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Center of International Business and Management του Πανεπιστημίου του Cambridge Χρήστος Πιτέλης.

Η συγκρότηση του ΔΣ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, ανταποκρίνεται πλήρως στους κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης που η εταιρία “Ιατρικό Αθηνών ΕΑΕ” έχει οικειοθελώς υιοθετήσει και έχουν σαν αμετακίνητο στόχο τη διαφάνεια, τη διαφύλαξη των συμφερόντων όλων όσων συνδέονται με την εταιρία, καθώς και το σημαντικότερο, τη διατήρηση και βελτίωση της αξιοπιστίας της εταιρίας διεθνώς.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση