Η Πάμελα Αντερσον μολύνθηκε από ηπατίτιδα C από βελόνα τατουάζ

Η πρώην σταρ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς ”Μπέιγουοτς” Πάμελα Αντερσον ανακοίνωσε ότι προσβλήθηκε από ηπατίτιδα C, όταν μοιράσθηκε, με τον πρώην σύζυγο της Τόμι Λη, την ίδια βελόνα τατουάζ. Η 34χρονη Αντερσον, που το τατουάζ με το αγκαθωτό σύρμα κοσμεί το δεξί της μπράτσο, υποβλήθηκε σε εντατική και επίπονη θεραπεία στο ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Λος Αντζελες.

Προσβλήθηκα από την ηπατίτιδα C όταν κάναμε τατουάζ με την ίδια βελόνα με τον πρώην σύζυγο μου Τόμι Λη. Ο Τόμι ήταν φορέας της νόσου αλλά δεν μου το είχε αποκαλύψει ποτέ κατά τη διάρκεια του γάμου μας, δήλωσε η Αντερσον.

Η Πάμελα και ο Τόμι Λη έχουν χωρίσει και βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για το ποιος θα αποκτήσει την κηδεμονία των δύο παιδιών τους.

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Τόμι Λη αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί της Πάμελα ” είναι μια σαφής επίθεση κατά του Τόμι” εξ αιτίας της δικαστικής τους διαμάχης.

Το ζευγάρι χώρισε το 1998, όταν η Πάμελα κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι την χτυπούσε και την κακοποιούσε. Το 1999 έκαναν μια προσπάθεια συμφιλίωσης η οποία απέτυχε.

Η ηπατίτιδα C είναι ένας ιός που προκαλεί φλεγμονή στο ήπαρ και στις σοβαρότερες περιπτώσεις ακολουθεί η καταστροφή του οργάνου γνωστή ως κίρρωση.

Στο 20% των περιπτώσεων ο ιός προκαλεί την άμεση ανεπάρκεια του ήπατος που καταλήγει στο θάνατο, δήλωσε ο δόκτωρ Σάμιουελ Ντάνιελ του Γενικού Νοσοκομείου του Βορείου Μανχάταν.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση