Εκπτωση στα τηλεφωνικά τέλη του ΟΤΕ για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Την παροχή σημαντικής έκπτωσης στα τηλεφωνικά τέλη ατόμων με βαριά κινητική αναπηρία ενέκρινε το ΔΣ του ΟΤΕ, στο πλαίσιο της εμπορικής πολιτικής του, που βασίζεται στην αναγνώριση και εξυπηρέτηση των διαφορετικών αναγκών ειδικών κατηγοριών των συνδρομητών του, αλλά και στη μέριμνα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Το ύψος της έκπτωσης καθορίστηκε στις 1.000 μονάδες τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ανά μήνα για την κύρια τηλεφωνική σύνδεση ανά δικαιούχο. Αντίστοιχα, αποφασίστηκε η αύξηση της παρεχόμενης σήμερα έκπτωσης προς τυφλούς συνδρομητές από 900 σε 1.000 τηλεφωνικές μονάδες τον μήνα ανά δικαιούχο.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Ν. Μανασής, ” μια επιχείρηση δεν δραστηριοποιείται μόνο στο πλαίσιο της οικονομίας, αλλά και μέσα σε ένα μεταβαλλόμενο κοινωνικο-πολιτιστικό περιβάλλον και ο ΟΤΕ λειτουργεί με ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης εδώ και αρκετά χρόνια.

Ανέκαθεν στους στόχους του ΟΤΕ ήταν η διεύρυνση της υπάρχουσας κοινωνικής πολιτικής του και εκτός των παραπάνω εκπτώσεων, προσφέρει και άλλες υπηρεσίες,όπως η λειτουργία του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Κωφών, το οποίο καλύπτει πανελλαδικά τις ανάγκες ατόμων με προβλήματα ακοής και ομιλίας.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση