Απατήστε τον σύντροφο σας και κερδίστε!

Ενα διαγωνισμό, όπου ζευγάρια ενθαρρύνονται να απατήσουν τους συντρόφους τους και να κάνουν έρωτα με κάποιον ή κάποια άγνωστη, έναντι εκατό χιλιάδων δολαρίων Αυστραλίας, προκήρυξε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μελβούρνης “Triple M”.

Ηδη η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει προκαλέσει την αντίδραση του Συνδέσμου Οικογενειών της Αυστραλίας που υποστηρίζει ότι “προωθείται η μοιχεία μόνο και μόνο για να αυξηθεί η ακροαματικότητα του σταθμού”, ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής όπου διαφημίζεται ο διαγωνισμός, αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πρόκειται για την κ. Ράχελ Κόρμπετ, πρώην παίκτρια του “Big Brother” της Αυστραλίας η οποία τόνισε ότι πολλά ζευγάρια, αν και δεν θα ήθελαν να απατήσουν το ή την σύντροφό τους, ίσως λυγίσουν και υποκύψουν στον πειρασμό για οικονομικούς λόγους.

Πάντως ο ραδιοφωνικός σταθμός “Triple M” έκανε δημοσκόπηση μέσω του Ιντερνετ και το 51% των ακροατών του τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του διαγωνισμού.

Ο διευθυντής προγράμματος του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού, κ. Ρεξ Μόρις, δήλωσε πως αν συνεχισθεί ο διαγωνισμός, ο άνδρας και η γυναίκα που θα επιλεγούν από τον σταθμό για να κάνουν έρωτα θα παραμείνουν ανώνυμοι και θα περάσουν από διάφορα τεστ για να διαπιστωθεί αν θα αντέξουν συναισθηματικά.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση