Από το “μη σεξ” του Κλίντον στο ερώτημα αποχή ή προφυλακτικό

Αποχή ή προφυλακτικό; Πoιός είναι ο καλύτερος τρόπος να προφυλαχτεί ένας νέος από τον ιό του AIDS; Οταν διλήμματα αυτού του τύπου προκαλούν σφοδρές διαφωνίες, όχι μεταξύ των μελών της προσωρινής κυβέρνησης στο Αφγανιστάν, αλλά ανάμεσα στα μέλη της κυβέρνησης του κ. Τζ. Μπους Τζούνιορ, τότε τα όρια μεταξύ πολιτισμένων και μη χωρών αρχίζουν να συγχέονται.

Δηλώσεις του Υπουργού των Εξωτερικών Colin Powell υπέρ των προφυλακτικών, ως το καλύτερο μέτρο προστασίας των νέων ενάντια στο ιό του AIDS στο τηλεοπτικό δίκτυο MTV, προκάλεσαν την μήνη υπερσυντηρητικών κύκλων οι οποίοι υποστηρίζουν την κυβέρνηση Μπους και θεωρούν ότι παρόμοιες θέσεις αντιτίθενται στην επίσημη γραμμή του Λευκού Οίκου.

Οι ίδιο κύκλοι κάλεσαν μάλιστα τον κ. Powell να επανέλθει στην τάξη και ως πρώην αξιωματικός που είναι, του υπενθύμισαν ότι πρέπει να συντάσσεται με τον αρχηγό του και να διατηρεί τις απόψεις του για τον εαυτό του.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα δηλώνοντας ότι ο κ. Powell αναφερόταν αποκλειστικά στους σεξουαλικά ενεργούς νέους! …Δεν ήθελε προφανώς να σκανδαλίσει τους εγκρατείς.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση