Κινέζοι φοιτητές στην Κύπρο έτρωγαν σκύλους

Εμβρόντητοι έμειναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών όταν διενήργησαν πριν λίγες μέρες έφοδο σε κατοικία, όπου διαμένουν Κινέζοι φοιτητές, οι οποίοι παραδέχθηκαν στους αστυνομικούς ότι τρώνε σκύλους, τους οποίους εντοπίζουν σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Αφού λοιπόν του αρπάξουν και τους μεταφέρουν στο σπίτι τους, τους περιποιούνται και μετά τους σφάζουν και τους μαγειρεύουν. Αφορμή για να παραδεχθούν, έδωσε ο εντοπισμός από τους άνδρες του Τμήματος Αλλοδαπών, σκελετών σκύλων στο σπίτι όπου διέμεναν.

Οι ίδιοι ανέφεραν ότι στη χώρα τους επιτρέπεται να καταναλώνουν σκυλίσιο κρέας, γι αυτό έκαναν το ίδιο και στην Κύπρο. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ηγεσία του τμήματος, με σκοπό να ζητηθεί νομική συμβουλή για το όλο ζήτημα. Οι Κινέζοι διαμένουν σε σπίτι σε κεντρικό προάστιο της Λευκωσίας και η επιδρομή των αστυνομικών έγινε πριν λίγες μέρες.

Εκπρόσωπος του Τμήματος Αλλοδαπών επιβεβαίωσε την πληροφορία, προσθέτοντας ότι γίνονται έρευνες για να διαφανεί το χρονικό διάστημα που εξαφανίζονταν σκύλοι της περιοχής και αν και άλλοι Κινέζοι προέβαιναν στις ίδιες ενέργειες.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση