Οι Γάλλοι μυρίζουν άσχημα σύμφωνα με Ολλανδό δημοσιαγράφο

Μεγάλος αριθμός Γάλλων και ιδιαίτερα οι άνδρες μυρίζουν άσχημα και έχουν δυσάρεστη αναπνοή, σύμφωνα με τον ανταποκριτή στο Παρίσι της ολλανδικής εφημερίδας “NRC Handelsblad”, κ. Πίτερ Κότμαν.

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι η αγάπη που τρέφουν οι Γάλλοι για το σκόρδο δεν εξηγεί αυτές τις δυσάρεστες οσμές, οι οποίες μάλλον οφείλονται στα ρούχα που μυρίζουν μούχλα, στη μυρωδιά του άπλυτου σώματος και στη μυρωδιά του στόματος του οποίου δεν φροντίζουν την υγιεινή.

Ο ανταποκριτής της ολλανδικής εφημερίδας δίνει διάφορες εξηγήσεις σε αυτό το φαινόμενο, όπως για παράδειγμα “η γαλλική κουλτούρα της πρόσοψης”, δηλαδή αυτού που φαίνεται μόνο: “Απ’ έξω μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα και μέσα κουρελιασμένες κουρτίνες”.

Ο κ. Κότμαν επικαλείται κι άλλους λόγους, όπως η διατροφή, καθώς οι Γάλλοι δεν τρώνε αρκετά λαχανικά και φρούτα, αλλά και το ανεπαρκές πλύσιμο των ρούχων και του σώματος, καθώς και στην ντροπαλοσύνη που τους χαρακτηρίζει.

Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά τη μεγάλη εντύπωση που του έκανε όταν είδε τους άνδρες της αθλητικής του λέσχης να κάνουν ντους με το εσώρουχό τους.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση