Μετατρέψτε τις δραχμές σε παιδικά χαμόγελα

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ο ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής) δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αποχωριστούν τη δραχμή να τις τοποθετούν σε ένα “κουμπαρά” που θα διατεθεί μέσω της UNICEF στα παιδιά του πολέμου και ειδικότερα σε αυτά του Αφγανιστάν.

Οι πρόεδροι του ΟΑΣΑ Γιάννης Μανιάτης και της UNICEF στην Ελλάδα Λάμπρος Κανελλόπουλος με συνέντευξή τους απευθυνόμενοι στην ευαισθησία του 1.800.000 επιβατών που μεταφέρουν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκαναν έκκληση στην ευαισθησία τους για την ελάχιστη κοινωνική συνεισφορά τους.

Οπως διευκρίνισε ο κ. Μανιάτης οι κουμπαράδες θα τοποθετηθουν σε εκατό τρόλεϊ και 300 λεωφορεία συχνών διαδρομών καθώς και στους 23 σταθμους του ΗΣΑΠ.

Ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε από όλους “να μετατρέψουν τις δραχμές τους σε παιδικά χαμόγελα” και τόνισε ότι ευελπιστεί στην ανταπόκριση του κοινού που θα “αποτελέσει μέρος μιας ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς με άξονα τις αστικές συγκοινωνίες”.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα “διαδρομές κοινωνικής προσφοράς” εντάσσεται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού κοινωνικού προγράμματος (Λισαβόνα) περί κοινωνικής ευθύνης που περιλαμβάνει εθελοντικές δραστηριότητες με κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση και συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση