Κάντε δώρο μία πλαστική εγχείρηση

Αντί για κολόνια, ρούχο ή κόσμημα, το δώρο για τον καλό σας ή την καλή σας, μπορεί να είναι φέτος τα πρώτα χρήματα για μία πλαστική επέμβαση, σύμφωνα με την κλινική Harley Medical Group, του Λονδίνου, η οποία προσφέρει δωρο-επιταγές που αρχίζουν από 50 λίρες (περίπου 25.000δρχ), για την κάλυψη ενός μικρού μέρους των εξόδων μίας αισθητικής επέμβασης.

Οι δωρο-επιταγές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν προκαταβολή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αισθητικής επέμβασης, από ενέσεις Botox για τη θεραπεία των ρυτίδων, μέχρι επεμβάσεις αύξησης στήθους, λιποαναρρόφηση και εμφυτεύματα κολλαγόνου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της κλινικής, μία τέτοια δωρο-επιταγή ως δώρο σε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο ή ένα φίλο μπορεί να αποτελέσει το κίνητρο για μία σημαντική απόφαση.

Αν και οι αισθητικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι η βιομηχανία της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής θα αντιμετωπίσει πιο αυστηρούς νόμους στο μέλλον, αρχίζοντας με έλεγχο των διαφημίσεων για την αποτελεσματικότητα των επεμβάσεων αυτών αλλά και την αναφορά των πιθανών κινδύνων για την υγεία.

Επιπλέον έχει αναφερθεί η ανάγκη για μία “περίοδο ηρεμίας” 14 ημερών, η οποία θα μεσολαβεί μέχρι να γίνει η επέμβαση, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να είναι απολύτως βέβαιος για την απόφασή του.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση