Ανακοινώθηκαν οι διοικητές στα νοσοκομεία του ΠεΣΥ Πελοποννήσου

Τους νέους διοικητές στα νοσοκομεία του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Α. Παπαδόπουλος. Στο ΠεΣΥ Πελοποννήσου δεν ανήκουν τα Νοσοκομεία των Νομών Αχαΐας και Ηλείας.

Η θητεία τους είναι πενταετής και θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, ενώ θα αξιολογούνται κάθε 18 μήνες, με βάση τα κριτήρια και τους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς του επιχειρησιακού σχεδίου, το οποίο θα καταρτισθεί για τη λειτουργία κάθε νοσοκομείου.

Οι εννέα μάνατζερ καλούνται να ανταποκριθούν στον νέο τρόπο διοίκησης των νοσοκομείων με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών, την εισαγωγή νέων συστημάτων διοίκησης και μηχανοργάνωσης, την ορθολογική κατανομή των πόρων, την αποδοτική διαχείριση της περιουσίας του νοσοκομείου, καθώς και την ταχεία και αποτελεσματική οργάνωση νέων υπηρεσιών.

Πολύ σύντομα την τοποθέτηση των διοικητών στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των μάνατζερ στις υπόλοιπες περιφέρειες της Ελλάδας.

Ηδη έχουν τοποθετηθεί οι μάνατζερ στα νοσοκομεία των Α, Β και Γ ΠεΣΥ Αθήνας, καθώς και των Α και Β ΠεΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο “Παναρκαδικό” Νομού Τρίπολης τοποθετήθηκε ο Κωτούλας Θωμάς, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ο Τομαράς Πέτρος, στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ο Δρουμπάλης Φώτης, στο Νοσοκομείο Αργους ο Πυρνοκόκης Ιωάννης, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης η Σιουρούνη Ελένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ο Δημόπουλος Βασίλειος, στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου ο Πανταζόπουλος Δημήτρης, στο Νοσοκομείο Μολάων ο Νικολάου Ευθύμιος και στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ο Πρεζεράκος Παναγιώτης.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση